Sfințirea bisericii parohiei Pomârla 2

Biserica parohiei Pomârla 2, protopopiatul Dorohoi a fost astăzi, 31 august 2013, sfințită. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei împreună cu Înaltpreasfințitul Nicolae, Arhiepiscopul românilor ortodocși din cele două Americi, înconjurați de un sobor de peste 20 de preoți și diaconi, potrivit Radio TRINITAS.

La eveniment au participat peste 1000 de credincioși din zonă.

După sfințire a urmat Sfânta Liturghie, în cadrul căreia Înaltpreasfințitul Nicolae a rostit cuvântul de învățătură în care a vorbit credincioșilor despre responsabilitatea de a asculta și împlini cuvântul Mântuitorului Hristos.

La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Teofan a mulțumit tuturor celor care au contribuit la ridicarea bisericii. Ierarhul i-a îndemnat pe cei prezenți să apere cu orice preț cele mai însemnate bogății dăruite de Dumnezeu: credința și familia.

Foto:Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente

Peste 200 de tineri participă la ITO Oltenia

Peste 200 de tineri sunt așteptați să participe la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Oltenia, desfășurată la Craiova, în perioada 20 – 22 iunie. La această întâlnire locală participă tineri din cele patru eparhii ale Mitropoliei…