Sfinţire în parohia Turda Fabrici. IPS Andrei prezent în mijlocul comunităţii pe care a păstorit-o ca preot

1 august 2017 IPS Andrei slujind în Parohia Turda Fabrici (2)

Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului a sfinţit marţi, 1 august 2017, cel de-al doilea clopot destinat parohiei Turda Fabrici, informează Radio Renaşterea.

 Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei s-a aflat marţea aceasta în mijlocul comunităţii clujene ocrotită de Sfântul Ioan Botezătorul. Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie, apoi a sfinţit cel de-al doilea clopot ce va fi montat în turla lăcaşului de cult.

Credincioşii s-au bucurat de reîntâlnirea cu Înaltpreasfinția Sa, mai ales pentru că vreme de 7 ani, în perioada 1978-1985, Părintele Mitropolit Andrei, preot pe atunci, a păstorit această comunitate.


Biserica parohiei Turda Fabrici este în construcție, lucrările au fost demarate în 2011, iar în data de 7 ianuarie 2017, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a sfințit lăcașul de cult așezându-l sub ocrotirea Sfântului Ioan Botezătorul.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…