Sfânta Liturghie oficiată astăzi la Berlin în așteptarea primirii trupului neînsuflețit al Părintelui Constantin Mihoc

Sute de credincioși români, germani, greci și sârbi au venit astăzi, 6 august, la capela Parohiei ortodoxe române „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Berlin să aprindă o lumânare în memoria Părintelui Constantin Mihoc.

Părintele lector dr. Constantin Mihoc de la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din Capitală, paroh al comunității românilor ortodocși din Berlin, a trecut la cele veșnice, marți seara, în urma unui accident, la Berlin. Trupul neînsuflețit va fi depus în capela parohiei ortodoxe române, ctitorie a Părintelui Constantin Mihoc.

Astăzi, în așteptarea primirii trupului Părintelui Constantin Mihoc și al fratelui Nicolae, enoriaș al parohiei ortodoxe române care a murit împreună cu părintele, la capela ortodoxă română „Sfinții Arhanghelii Mihail și Gavriil” a fost oficiată Sfânta Liturghie de către Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, împreună cu un numeros sobor de preoți. Au participat și reprezentanți ai mass-media germane, care au vrut să afle amănunte despre Părintele Constantin Mihoc

Sursa: Radio TRINITAS

Comentarii Facebook


Știri recente