Sesiune de informare despre depresie la sediul Protopopiatului Avrig

La sediul Protopopiatului Avrig, județul Sibiu, a avut loc joi, 16 februarie 2017, o sesiune de formare continuă pentru preoți. Tema întâlnirii s-a intitulat Tablourile vieții în depresie.

Invitatul special al sesiunii, organizate în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului, a fost medicul Andrei Pătrîncă, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

În cuvântul său, medicul a subliniat o serie de aspecte legate de tema abordată. Acesta a vorbit despre depresie ca tulburare de durată a relației cu viața.

Potrivit doctorului Pătrîncă, una dintre cauzele depresiei o reprezintă urbanizarea accentuată. De asemenea, medicul a subliniat câteva metode terapeutice de abordare corectă a persoanelor care suferă de depresie.

La sesiunea de formare continuă au participat părintele: Vasile Gafton, protopopul Protopopiatului Avrig, reprezentanții Departamentului Educațional pentru Formare Continuă și Misiune al Arhiepiscopiei Sibiului, precum și preoți și soțiile lor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Recomandări pentru pelerini

Vineri, odată cu procesiunea Calea Sfinților, începe cel mai mare pelerinaj anual din capitală. Zeci de mii de credincioși din toată țara se vor îndrepta către Dealul Patriarhiei pentru a cinsti moaștele Sfântului Dimitrie cel…