Sesiune de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Tinerii care doresc să devină studenți ai facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia pot să se înscrie începând de ieri pe locurile bugetate și în regim cu taxă, rămase după sesiunea de admitere din vară.

Instituțiile de învățământ superior organizează în această perioadă admiterea candidaților în ciclul de studii de licență. La Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia programul admiterii cuprinde următoarele acțiuni: înscrierea candidaților, desfășurarea probelor de examen (la specializările care au astfel de probe), ierarhizarea candidaților, comunicarea rezultatelor, rezolvarea contestațiilor și înmatricularea candidaților admiși pe locuri subvenționate și cu taxă.

Admiterea, potrivit reintregirea.ro, se organizează în perioada 09 septembrie – 21 septembrie 2013 conform următorului calendar:

09 sept – 14 sept 2013: înscrierea candidaților;

16 septembrie: susținerea interviului și a probelor de aptitudini;

17 septembrie: ierarhizarea candidaților pe baza criteriilor de selecție;

18-21 septembrie: înmatricularea candidaților admiși pe locuri finanțate prin granturi de studii și cu taxă;

Concursul pentru candidații Facultății de Teologie constă dintr-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale pentru toți candidații înscriși la care se adaugă o probă scrisă de cunoștințe religioase pentru candidații înscriși la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia scoate la concurs la această sesiune de admitere pentru ciclul de studii licență: 45 de locuri la taxă la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală, 7 locuri la buget și 25 de locuri la taxă, pentru specializarea Teologie Ortodoxă Asistență Socială.

Alte amănunte obțineți de la Secretariatul Facultății din Bulevardul „1 Decembrie 1918”, nr. 13, telefon 0258.835 901 sau de pe pagina de internet www.fto.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente