Serbare de Crăciun la Liceul Românesc din Giula. Peste 400 de elevi frecventează cursurile instituţiei de învăţământ

Nașterea Domnului a fost vestită joi la Școala Generală și Liceul Românesc din Giula de elevii și cadrele didactice ale acestei instituții de învățământ. Peste 400 elevi frecventează cursurile acestui liceu.

Serbarea de Crăciun a avut loc în 21 decembrie, în prezenţa PS Siluan al Ungariei. La eveniment au luat parte toți elevii și cadrele didactice ale Liceului, numeroși părinți și invitați, dar și multe oficialități.

Programul oferit de elevi a fost unul variat și a cuprins colinde interpretate de corul Lira al Liceului, versuri dedicate Crăciunului şi mai multe scenete, jucate de elevi din diferite clase, îmbrăcați în costume speciale.

La final, publicului spectator i-a fost oferită o surpriză muzicală şi anume, un cântec coral interpretat de cadrele didactice ale Liceului, sub conducerea dirijorului Gheorghe Pătcaș care i-a entuziasmat pe elevi.

La Școala Generală și Liceul Românesc din Giula, în clasele I-XII, învață în prezent un număr de 425 de elevi, sub îndrumarea a 42 de cadre didactice.

Foto Credit: Episcopia Ortodoxă Română a Ungariei

Comentarii Facebook


Știri recente