Seminar dedicat combaterii violenței în familie la Deva

Centrul de tineret „OrthoCafeé” din Deva a găzduit joi, 5 octombrie 2017, seminarul intitulat „Aripi frânte”. În timpul dezbateri publice, au fost prezentate aspecte legislative ce au avut ca temă metode de prevenire a violenței domestice. La seminar fost prezenți 40 de beneficiari ai Episcopiei Devei și Hunedoarei.

La eveniment au participat: doi polițiști de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, reprezentanți ai Primăriei municipiului Deva și ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul seminarului, a fost vizionat un film documentar realizat la penitenciarul Târgșor, județul Prahova. De asemenea, au fost distribuite 200 de ghiduri de siguranță pentru victimele violenței domestice.

Acțiunea de informare a fost realizată de Episcopia Devei și Hunedoarei, prin Sectoarele Învățământ și activități cu tineretul și Social, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Hunedoara. Aceasta face parte din cadrul campaniei Poliției Române numită Săptămâna prevenirii criminalității.

Foto credit: Episcopia Devei și Hunedoarei

Comentarii Facebook


Știri recente