Seminar de formare continuă pentru preoții din Arhiepiscopia Sibiului

În această perioadă la Mănăstirea „Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov are loc al treilea seminar de formare continuă pentru clericii din Arhiepiscopia Sibiului. Seminarul de formare continuă are tema „Pastoraţia în situaţii de criză”, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

La seminar participă 15 preoţi de la parohiile din Arhiepiscopia Sibiului şi doi asistenţi sociali din cadrul Departamentului de asistenţă socială al eparhiei.

Referenţii sunt pr. conf. univ. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu, pr. conf. univ. dr. Nicolae Moşoiu de la aceeaşi facultate, medicul psihiatru Andrei Pătrîncă, psihologul şi psihoterapeutul Nicoleta Mândrean, şi medicul oncolog Daniela Moşoiu.
Următorul seminar de formare continuă pentru preoţii din Arhiepiscopia Sibiului va avea loc în perioada 5-7 septembrie 2016, tot la Mănăstirea „Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus cu tematică de comunicare mediatică. Refrenţii sunt inginerul Mihai Mihu şi Alexandru Dădîrlat.

11-16-sf_evanghelist_matei

 

Comentarii Facebook


Știri recente