Ședința preoțească în Protopopiatul Hârlău

La sediul Protopopiatului Hârlău a avut loc luni, 14 aprilie 2014, ședința lunară cu preoții, potrivit mmb.ro. Părintele Marian Bărbieru de la Parohia Forăști a susținut referatul „Martirii români în epoca comunistă”, apoi au avut loc intervenții pe marginea temei expuse.

„În continuare, s-a analizat desfășurarea Pelerinajului de Florii, din Sâmbăta lui Lazăr. Apoi, părintele Constantin Patacă a prezentat raportul de activitate al Biroului de cateheză de la Protopopiatul Hârlău, precum și parohiile implicate în acest program. Ștefan Chele, secretar general al Asociației Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) – filiala Hârlău, a prezentat un raport de activitate extrem de detaliat. Apoi, pr. Bogdan Racu, inspector în cadrul Sectorului învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor, a prezentat programa de catehizare pentru anul 2014”, a spus pr. Nicolae Crăciun, protopop al Protopopiatului Hârlău.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…