Ședință de lucru la șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

La birourile de pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului a avut loc o ședință de lucru a tuturor părților implicate în proiect. Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel a fost dl. inginer Nicolae Noica.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, dl. prof. dr. ing. Constantin Pavel, verificator proiect rezistență: „Au fost prezenți toți factorii interesați atât din partea Patriarhiei Române, cât și de la proiectare, constructori, laborator, ca să stabilim procedurile de urmat în privința tehnologiei de turnare a betonului și în privința încercărilor pe materiale. Domnul inginer Nicolae Noica care este reprezentantul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel a condus această discuție, fiind lămurite toate problemele pe care le aveam de discutat. A fost efectuată și o scurtă vizită pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, rămânând ca într-un termen de două săptămâni lucrurile care mai erau de pus la punct să fie finalizate și totul să se desfășoare conform planului”.

A fost prezent la întrunire și părintele Nicolae Crângașu, Secretar Cancelarie la Catedrala Mântuirii Neamului.

„Întâlnirea care a avut loc a încercat, ca și toate celelalte întâlniri anterioare, să perfecționeze modalitate de urmărire a lucrărilor care se execută la Catedrala Mântuirii Neamului, atât din punct de vedere al proiectării și al întocmirii documentațiilor scrise legate de proiectare, cât și al execuției propriu-zise. Am avut astăzi posibilitatea cu ajutorul domnului inginer Noica să îmbunătățim și mai mult procedura de urmărire a clasei betoanelor pe care le punem în operă, încercărilor de laborator care se fac și aceste probe care sunt esențiale pentru reușita acțiunii de betonare a radierului general sunt urmărite cu mai multe laboratoare pentru a ne asigura că reușim să facem o lucrare de cea mai bună calitate”, a declarat părintele Nicolae Crângașu, Secretar Cancelarie la Catedrala Mântuirii Neamului.

La final, participanții la ședință au vizitat șantierul, făcându-se totodată și o evaluare a stadiului lucrărilor.

Comentarii Facebook


Știri recente