Şedinţă de lucru a Protoieriilor din Arhiepiscopia Bucureştilor. Concluziile întâlnirii

La Mănăstirea „Sfânta Cruce” – Caraiman s-a desfăşurat în perioada 17-19 februarie ședința de lucru a celor treisprezece protoierii din Arhiepiscopia Bucureştilor.

Lucrările din cele două zile au fost coordonate de Părintele Dumitru Ștefănescu, Consilier Administrativ-bisericesc, Părintele George Lepădatu, Consilier coordonator la Sectorul Economic-financiar, Părintele Vasilică Buruiană, Consilier patriarhal și Inspector coordonator la Sectorul Control financiar și Audit intern, şi Diacon Marian Mugurel Crăciun, șef Serviciu Personal.

În timpul întrunirii, la care au participat protopopii, secretarii, inspectorii de resurse umane şi economiştii din cadrul protoieriilor, au fost discutate mai multe aspecte care au avut ca scop eficientizarea activităţii administrative. 

În acest sens, au fost stabilite proceduri unitare de lucru la nivelul cancelariilor și în relația cu Centrul eparhial.

În ceea ce priveşte problema navetismului preoţilor, au fost avansate mai multe soluţii care să vină în ajutorul clericilor.

De asemenea, au fost aduse în atenţia participanţilor detalii privind condiţiile de salarizare, evidenţele contabile, dar şi întocmirea şi soluţionarea lucrărilor înaintate la Centrul eparhial.

La final, au fost enunţate obiectivele pentru anul în curs.

Foto credit: Arhiepiscopia Bucureştilor

Comentarii Facebook


Știri recente