Şedinţă administrativă în Protopopiatul Sector 6 Capitală

La Biserica Sfânta Vineri – Drumul Taberei, Protopopiatul Sector 6 Capitală, s-a desfăşurat marţi, 03 noiembrie 2015, şedinţa administrativă a Protopopiatului Sector 6, cu personalul clerical şi neclerical angajat.

În cadrul întâlnirii, părintele protoiereu Costel Burlacu a mulțumit preoților parohi pentru implicarea și participarea la buna desfășurare a prăznuirii Sfântului Dimitrie, Ocrotitorul Bucureștiului. De asemenea, i-a îndemnat pe cei prezenți la o implicare mai intensă în activitățile cu tinerii și cu persoanele nevoiașe din cuprinsul protoieriei.

În încheierea sedinței, părintele protoiereu le-a mulțumit preoților pentru implicarea în ajutorarea persoanelor afectate de incendiul de la Clubul Colectiv din București, în special parohiei Nasterea Maicii Domnului – Drumul Taberei care a susținut financiar familia tânărului Constantin Ignat, decedat în incendiul din București, și Parohiei Sfântul Ilie Grant, care a sprijinit financiar familia tinerei Nicoleta Baldovin, trecută la cele veşnice în tragedie.

Comentarii Facebook


Știri recente