Ședință administrativă a preoților din Protopopiatul Sector 6 Capitală. PS Timotei Prahoveanul a sfințit o nouă raclă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a prezidat joi, 19 ianuarie 2017, prima ședință administrativă din acest an a preoților din Protopopiatul Sector 6 Capitală.

Sedința a avut loc la Biserica Sfânta Vineri din cartierul bucureștean Drumul Taberei. Cu această ocazie, Preasfinția Sa a sfințit o nouă raclă ce va adăposti moaștele mai multor sfinți păstrate la Biserica Sfânta Parascheva și Sfântul Ierarh Antim Ivireanul.

Potrivit părintele protopop Costel Burlacu, în cadrul lucrărilor, Preasfințitul Părinte Timotei a îndemnat preoți la mai multă comuniune și implicare în viața comunității.

Preasfințitul Părinte Timotei a ținut un cuvânt în care a îndemnat preoții la mai multă comuniune, implicare și dinamism în pastorația pe care o fac în parohiile încredințate lor. Ședința s-a încheiat prin sfințirea unei racle care adăpostește moaștele mai multor sfinți, a precizat părintele Costel Burlacu.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost discutate chestiuni administrative, precum și stabilirea noilor proiecte.

Am mulțumit preoților și pentru sprijinul pe care l-au arătat față de Cantina Protoieriei Sector 6. Cantina oferă în această perioadă grea de iarnă oferă peste 300 de porții de mâncare. Toate aceste porții sunt realizate cu sprijinul preoților din Protoieria Sector 6. De asemenea, în cadrul ședinței, s-au discutat atât rapoartele de activitate pe anul trecut cât și noile proiecte ce vor fi implementate, a spus părintele protopop.(Sursa: Radio Trinitas)

Foto: Ziarul Lumina

 

Comentarii Facebook


Știri recente