Se reiau lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

În scurt timp se vor relua lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului. După ce pentru realizarea infrastructurii a fost contractat un constructor, în urma unei licitații a fost selectat altul care va continua suprastructura.

În aproximativ doi ani și jumătate a fost realizată o lucrare extrem de complexă, având două subsoluri și un demisol. Acolo au fost amenajate două săli polivalente.

Până la acest stadiu al lucrărilor s-au folosit 55 mii de metri cubi de beton și 13 mii de tone de armătură. Piatra de temelie a viitoarei Catedrale patriarhale cu hramurile „Înălțarea Domnului” și „Sfântul Apostol Andrei” a fost sfințită în data de 29 noiembrie 2007.

Cei care doresc să afle mai multe informații, dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…