Școală de vară la Jibou

Marți, 15 iulie 2014, s-au redeschis în Jibou cursurile „Școlii de vacanță”, activitate inițiată de Parohia Adormirea Maicii Domnului din Jibou, Gradina Botanică „Vasile Fati” și Asociația Filantropia Porolissum. Acest proiect, ce se desfășară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, oferă o alternativă de petrecere a vacanței școlare elevilor din ciclul primar de învățământ din localitatea Jibou, după cum ne-a transmis Pr. Inspector Claudiu Nechita.

Activitățile propuse sunt variate copiii putând să participe la ore de dans, lectură dirijată, matematică distractivă, drumeții, muzică, sport, desen, pictură pe sticlă, toate constiuind argumentul principal al interesului pe care copiii îl manifestă vis-a-vis de participarea lor la activitățile „Școlii de vacanță”.

La reușita proiectului contribuie din plin experiența persoanelor implicate, cadre didactice, Prof. Elena Fati, Prof. Anamaria Pășcuțe și Pr. Claudiu Nechita. Cadrul în care se desfășoară toate aceste activități este unul deosebit, în incinta Grădinii Botanice Vasile Fati din Jibou, în zilele de marți și vineri, între orele 10-13, respectiv 17-20.

Comentarii Facebook


Știri recente