Școală de vară în parohia clujeană Bobâlna

Copiii din parohia „Sf. Treime” din localitatea clujeană Bobâlna vor învăța să picteze icoane pe sticlă. De asemenea vor lua parte la diverse ateliere printre care muzică religioasă, poezie și împăturiri de hârtie. Activitățile vor avea loc în cadrul școlii de vară, desfășurată în premieră în parohie, în perioada 4-8 august.

„În cadrul școlii de vară vor avea loc mai multe ateliere la care copiii vor putea participa: icoane pe sticlă, muzică, poezie, jocuri cu hârtia și multe alte activități interactive. La finalul fiecărei zile, copiii vor lua parte la slujba Paraclisului Maicii Domnului”, a declarat pr. paroh Marius Abrudan.

„Aceste activități sunt susținute de biserică și voluntari tineri din parohie, împreună cu d-na învățătoare Cecilia Pop. Scopul școlii de vară este de a-i antrena pe copii în activități diverse în cadrul bisericii, de asemenea, de a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și îndemânarea și să cunoască lucruri noi”, a adăugat pr. Marius Abrudan, potrivit Radio Renașterea.

Comentarii Facebook


Știri recente