Școala de vară de la Oradea la final

În perioada 23-30 august 2016 la Oradea fost organizată Școala de vară. Evenimentul care a avut loc la Centrul Ortodox Vasiliada a fost organizat de Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei împreună cu Fundația Consistoria Efrem Beniamin, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, Liceul de Arte și Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir, notează site-ul oficial al Episcopiei Oradiei.

Elevi proveniți de la Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, Școala Dimitrie Cantemir, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic German Friederich Schiller și Colegiul Național Iosif Vulcan au participat zilnic, în intervalul orar 9-13 la activități de socializare, muncă în echipă, pictură, desen, dans și muzică.

Alături de cadrele didactice care au participat la proiect au mai fost prezenți și reprezentanți ai Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și ai Direcției de Sănătate Publică Bihor.

Lucrările elaborate de elevi au fost donate Căminului de bătrâni din cadrul Fundației Consistoria Efrem Beniamin din Oradea.

În cadrul festivității de premiere, părintele Radu Rus, consilier pentru învățământ și activități cu tineretul din cadrul Episcopiei Oradiei, a transmis cuvântul de binecuvântare al Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei. De asemenea, părintele consilier a felicitat elevii pentru munca depusă și a mulțumit părinților, gazdelor, cadrelor didactice și voluntarilor implicați în cadrul acestui proiect.

La final, participanții au primit diplome și premii din partea AFOREO și a Centrului Ortodox Vasiliada.

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente