„Școala Altfel! Să știi mai multe, să fii mai bun!” la Craiova

 

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova desfășoară în perioada 18-22 aprilie 2016 programul „Școala Altfel! Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Cu acest prilej vor fi derulate activități cultural-educative, tehnico-ştiinţifice, activități pentru promovarea valorilor umanitare, de educație pentru sănătate şi  activități de educație ecologică.

Acţiunea se desfăşoară în parteneriat cu mai multe instituții din municipiul Craiova,  precum: Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Paraclisele mitropolitane, Muzeul de Istorie și Muzeul Olteniei, Muzeul de artă, Filarmonica Oltenia, Teatrul Național „Marin Sorescu”, Palatul copiilor şi Colegiul Național „Carol I”, subliniază preotul Gheorghe Cioiu, de la Biroul de Comunicare al Eparhiei.

„Acest program este dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare și are în vedere atingerea și realizarea unor unor obiective educaționale prin activități care, în programul normal din perioada cursurilor, nu se pot realiza. Prin urmare, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova devine o ȘCOALĂ  ALTFEL, o Școală pentru minte și suflet”, a precizat arhidiacon prof. dr. Angel-Cristian, Stăiculescu, Directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…