Școala altfel la Seminarul bucureștean

Activități de voluntariat, proiecte comunitare, ateliere de teatru, muzică, dans, tabere și școli de cercetare, sunt câteva exemple de activități extracurriculare și extrașcolare pe care elevii și preșcolarii le pot face, săptămâna viitoare, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Un program special vor avea și elevii Seminarului Teologic Ortodox din București.

„În săptămâna Școala altfel elevii noștri seminariști vor desfășura și activități cultural duhovnicești și activități sportive. În ceea ce privește activitățile cultural-duhovnicești elevii vor vizita Mănăstirea Caraiman, vor merge la Muzeul Național de Istorie, la Muzeul Grigore Antipa și la Muzeul Satului. De asemenea, ei vor vizita și Biblioteca Academiei Române. Dintre activitățile care se vor desfășura în unitatea noastră școlară putem menționa faptul că vor avea loc manifestări prilejuite Anul omagial al Sfinților Martiri Brâncoveni”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Ionuț Bărbulescu , directorul Seminarului Teologic Ortodox din București.

Concursul de muzică psaltică „Aghia Trias” va reuni opt grupuri corale. Prima ediție a programului „Școala altfel” a avut loc în anul 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente