Școala Altfel la Parohia Uda, Protopopiatul Pașcani

La Biserica Parohiei Nașterea Maicii Domnului – Uda, din satul Uda, comuna Tătăruși, Protopopiatul Pașcani, a fost săvârșită miercuri, 9 aprilie 2014, Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfințite, a Sfântului Grigorie Dialogul, cu prilejul săptămânii Școala Altfel.

La Sfânta Liturghie au participat credincioși din parohie și din satele învecinate, precum și elevi ai Liceului Tehnologic Tătăruși, însoțiți de învățătorii și profesorii lor: Doamna Voica Albu, învățător la Școala Uda, Domnișoara Luiza Murariu, profesor de matematică la Liceul Tehnologic Tătăruși, Doamna Janeta Surdu, învățător la Școala Uda, Doamna Agurița Popuța, profesor la Liceul Tehnologic Tătăruși, Domnul Costel Damian, învățător la Școala Uda, Doamna Angelica Jescu, profesor în cadrul disciplinelor tehnice, Domnul Nicolae Pintilie, profesor de religie la Liceul Tehnologic Tătăruși și Domnișoara Daniela Apopei, profesor de religie la Școala Uda.

Răzvan Pintilie, coordonatorul activităților cu tinerii din parohia Uda a relatat: Ne bucurăm de o frumoasă colaborare cu școala din Tătăruși. Cu binecuvântarea și sub îndrumarea părintelui paroh, Vasile Pintilie, pregătim un nou proiect cu copiii și tinerii din comuna Tătăruși și sperăm, ca după finalul viitorului proiect, toți participanții să se bucure de o surpriză frumoasă din partea parohiei. Proiectul și surpriza le vom dezvălui la momentul oportun. Dumnezeu să ne dăruiască bucurie tuturor!

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…