Sceneta Naşterea Domnului la Reşiţa

În preajma Marelui Praznic al Naşterii Domnului, elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Reşiţa, au fost prezenţi din nou în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel- Govândari”, pentru a aduce bucurie părinţilor lor, precum şi tuturor celor prezenţi, în seara zilei de 10 decembrie, după cum ne-a precizat Diac. Pavel Canea.

Pregătiţi şi îndrumaţi de doamna prof. Diana Ortensia Raţiu, copiii au prezentat o scenetă pe tema Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos, îmbinând limbajul mimico-gestual cu cuvintele Sfintei Scripturi, referitoare la marea minune de la Betleem. Mai mult decât atât, în acest an sceneta a fost mult mai elaborată decât în anii trecuţi, copiii propunând o abordare interesantă a momentului artistic.

Spectacolul s-a bucurat de aprecierea celor prezenţi şi a bucurat pe toţi cei ce gândesc la educaţia celor ce mâine vor fi sprijinitorii maturi ai Bisericii Strămoşeşti.

Mulţumind pentru prezenţa activă şi permanentă în biserică, părintele Petru Berbentia, parohul locului, a apreciat munca celor implicaţi în acest proiect şi şi-a manifestat nădejdea că elevii vor mai prilejui asemenea momente de bucurie.

Acţiunea a fost sprijinită şi de Secţia „Vârsta a treia” a Bibliotecii Municipale Reşiţa, cele trei instituţii fiind partenere în multe activităţi desfăşurate la Biserică, la Şcoală şi la Bibliotecă.

Comentarii Facebook


Știri recente