Șapte zile de credință și artă

În după-amiaza Duminicii a 4-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, s-a aflat în mijlocul copiilor din Tabăra de creație „Credință și artă pentru toți” din stațiunea Mărghitaș, situată lângă orașul Anina, informează „Ziarul Lumina”.

Cu acest prilej, ierarhul a săvârșit o slujbă de mulțumire, după care i-a premiat pe toți copiii participanți la această tabără, oferindu-le diplome de participare, iar celor mai activi în activitățile desfășurate pe parcursul taberei le-a oferit medalii. La final, a fost vernisată expoziția de icoane și sculpturi realizate de copii. La acest eveniment au fost prezente autorități locale, precum și părinții copiilor.

Această tabără oferită gratuit a fost organizată de Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului, în parteneriat cu Primăria orașului Anina, în perioada 30 iunie – 6 iulie, și au participat 25 de copii cu vârste între 11 și 15 ani. Activitățile desfășurate pe parcursul celor 7 zile de credință și artă au vizat formarea copiilor și tinerilor în spiritul valorilor Bisericii. La această a V-a ediție a taberei de creație, formatorii au pus un accent deosebit pe învățarea și practicarea lucrului în echipă, precum și pe comunicare.

Comentarii Facebook


Știri recente