Săptămâna Școala Altfel

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 41 din Sectorul 2 al Capitalei au vizitat, în cadrul Săptămânii „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”, Patriarhia Română. Copiii s-au închinat la sfintele moaște din Catedrala patriarhală și au admirat, în Sala „Europa Christiana”, macheta Catedralei Mântuirii Neamului. Elevii au venit însoțiți de Părintele Daniel Samson, profesor de religie și preot la Parohia „Sfântul Nicolae”, pe raza căreia se află și școala.

„Am răspuns cu bucurie acestei inițiative frumoase de a veni pe Colina Bucuriei să vizităm împreună cu cei care au dorit obiectivele duhovnicești, culturale, istorice și sociale”, a mărturisit Pr. Prof. Daniel Samson de la Școala Gimnazială Nr. 41, București.

Programul „Să știi mai multe, să fii mai bun!” se desfășoară în perioada 7- 11 aprilie și constă în derularea, la nivelul fiecărei unități de învățământ, a unui orar special format doar din activități cu caracter non-formal. Săptămâna „Școala altfel” își propune implicarea elevilor și a dascălilor în activități care să le valorizeze talentele, preocupările și competențele în domenii cât mai diverse și interesante.

Comentarii Facebook


Știri recente