Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului lucrările la suprastructura edificiului se desfăşoară în condiţii de iarnă. Când nu sunt împiedicați de ger sau ninsoare, muncitorii execută, în schimburi, mai multe tipuri de lucrări.

„Lucrările avansează chiar şi în condiţiile acestea de temperaturi scăzute cu măsurile necesare pentru a ne continua lucrările. Se lucrează în acest moment peste cota 18, între cota 18 şi 27, se avansează şi cu montatul armăturii rigide, dar şi cu montatul armăturii flexibile. În continuare lucrările avansează şi în zona altarului între cotele 9 şi 18 şi să sperăm că în cel mai scurt timp se încheie şi această cotă în aceea zonă”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

Detalii despre etapele construirii locașului de cult, despre arhitectură dar și despre simbolistică puteți afla consultând situl catedralaneamului.ro. Tot de pe această platformă online aflați și cum puteți contribui la edificarea Catedralei. De asemenea, un afiș informativ există în toate locașurile ortodoxe românești.

Comentarii Facebook


Știri recente