Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Două sute de muncitori se află în această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului. Din cauza temperaturilor scăzute se fac doar anumite tipuri de lucrări.

Oamenii muncesc în 2 schimburi.

„Se lucrează în condiţii de iarnă, dar se lucrează în continuare pe cele trei nivele de la 0 la 9, 9 la 18 şi de la 18 la 27. A început montajul armăturii rigide la loturile 1, 2, 7 şi 8 spre vestul catedralei. De asemenea, la nivelul 18 – 27 a început montajul armăturii flexibile în aceleaşi zone menţionate anterior. La nivelul 9 – 18 se finalizează armătura flexibilă din zona altarului şi aşteptăm să începem cofrarea şi armarea plăcilor din acea zonă”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

Credincioșii sunt așteptați să ajute la construirea viitoarei Catedrale patriarhale. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

În imagini: Hirotonie la Mănăstirea Radu Vodă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Radu Vodă din București, sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cadrul slujbei, diaconul Adrian Stolnicu a fost hirotonit preot pe seama…