Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului activitatea a fost reluată după încheierea sărbătorilor de iarnă. Din cauza temperaturilor foarte scăzute nu se pot face momentan decât lucrări de întreținere.

„După perioada sărbătorilor de iarnă am reluat activitatea în şantier în data de 5 ianuarie, însă, datorită temperaturilor foarte scăzute din ultima perioadă singurele activităţi pe care le desfăşurăm în acest moment sunt deszăpezirea spaţiilor interioare şi a platformelor de lucru, precum şi aprovizionarea şantierului cu materiale. Totodată, deszăpezim şi depozitele de materiale care sunt în momentul acesta în şantier şi aşteptăm ca temperaturile să permită reluarea activităţilor”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Cons. Vasile Crăcăuanu, Sectorul Monumente și Construcții Bisericești.

Credincioșii sunt așteptați să participe la ridicarea celui mai important locaș de cult al românilor din vremurile noastre. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente