Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Cei care trec prin apropierea șantierului Catedralei Mântuirii Neamului pot vedea deja cât de mult au evoluat lucrările. Zidurile care se înalță deasupra cotei 0 au devenit vizibile. Muncitorii au terminat aproape lucrările de la cota plus 9 și a început montarea cofrajelor și a fierului necesar etapelor următoare.

În momentul de față se continuă montajul armăturii rigide structurii metalice din zona intrării peste cota plus 9. De asemenea, se execută armarea și cofrarea plăcii de la cota + 9 din dreptul caselor de scară dinspre intrare. De asemenea, se continuă zidăriile de la abside și în zona altarului se continuă armarea coloanelor și armarea canalelor care se află între placa +0 și + 0,65″, a precizat ing. Vlad Florin Popescu, responsabil execuție

Credincioșii sunt așteptați să contribuie la ridicarea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat în vremurile noastre. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente