Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Peste 350 de muncitori lucrează în această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului. Acum se lucrează în special la finalizarea grinzilor casetate ale fundației, etapă care trebuie încheiată până la sfârșitul lunii.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, dl. Ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic cu execuția: „Se lucrează intens la montarea mustăților pentru elementele verticale. De asemenea, se lucrează intens și se toarnă în fiecare zi beton pentru placa superioară a radierului, de la – 16 05. Oțelul beton în grinzile casetate ale radierului este montat în proporție de 98-99%, iar în placa superioară a radierului în proporție de 40-50%. Totodată, am demarat începând din axul 6 și cu elementele verticale. Acestea pornesc de la -16 05 și ajung până la – 11 05. Elementele verticale înseamnă pereții și stâlpii care vor susține subsolul trei”.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente