Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Lucrările pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se desfășoară și în această perioadă în ritm normal, respectând normele în vigoare cu privire la temperaturile scăzute. Se lucrează la suprastructura edificiului, etapă complexă, care se va executa într-o perioadă mai mare de timp. Constructorul montează în prezent armătură flexibilă iar pentru lucrările de zidărie s-au instalat corturi de protecție.

„În acest moment s-au finalizat și recepționat lucrările de armătură pentru elementele verticale cuprinse între cotele 0 – 9. De asemenea s-a montat în proporție de 50% armătura flexibilă și se lucrează în paralel cu zidăria. Având în vedere condițiile meteo anunțate s-au luat măsuri de protecție a zonelor în care vor fi executate lucrări de zidărie prin construirea de corturi din materiale sintetice și încălzirea spațiului din interiorul acestora”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Cons. Petre Chiuță – Sectorul Monumente și Construcții Bisericești.

Credincioșii de pretutindeni sunt așteptați să așeze cărămida lor la ridicarea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat de la Revoluție încoace. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente