Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Un efectiv redus de muncitori se află în această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului pentru a finaliza elementele care vor forma subsolul 1 al edificiului. În perioada 21-28 martie, s-a continuat armarea, cofrarea și betonarea elementelor de la planșeul de cotă 0.

„Ne apropiem de final. Betonul la această placă de cota 0 s-a turnat în proporție de 70% după aprecierea mea. Din păcate, cele două zile și jumătate de viscol și vreme rea au mai întârziat puțin aceste lucrări, dar sperăm ca în circa o săptămână sau 10 zile să putem să finalizăm complet această cotă 0. În rest, se fac ultimele montaje de armătură în placa aceasta de cotă 0, montajul armăturii în grinzi s-a finalizat și se montează ultimele mustăți pentru soleea de la cota +0, 60”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

Cei care doresc să afle mai multe informații, dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente