Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Toate efectivele de muncitori de pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează la finalizarea elementelor care vor forma subsolul 1 al edificiului. În perioada 7-21 martie s-au continuat armarea, sudarea, cofrarea și betonarea elementelor de la planșeul de cotă 0. Mai multe ploturi de beton au fost turnate la acest planșeu.

„În ultima săptămână s-au finalizat lucrările de betonare a elementelor verticale, acum urmând să se mai execute încă trei ploturi de betonare a plăcii de la cota 010 care săptămâna viitoare ar trebui să se finalizeze și aceasta. Turnăm ultimul plot de grinzi la 3 metrii peste Sala Polivalentă inclusiv o parte din placa de la cota 0 urmând ca luni și marți să terminăm celălalt plot și spre sfârșitul săptămânii viitoare să finalizăm placa de la cota 0 și implicit turnările de beton” după cum a precizat Ing. Marian Stratina, șef punct de lucru.

Cei care doresc să afle mai multe informații, dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente