Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Peste 400 de muncitori se află în această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului pentru a lucra la realizarea elementelor care vor forma subsolul 1 al edificiului. În perioada 17-24 ianuarie s-au continuat armarea, sudarea, cofrarea și betonarea elementelor ce vor forma încăperile de sub cota 0, informează TRINITAS TV.

A început și montarea armăturii grinzilor transversale de cotă 0, deasupra sălii polivalente, iar în zona perimetrală a acesteia se lucrează la două plăci intermediare și la foaier.

Totodată, s-a finalizat turnarea arcelor de la foaierul sălii polivalente, elemente care au un mare grad de complexitate și care au necesitat foarte multă muncă și atenție la toate etapele procesului de edificare: armare, cofrare și betonare.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…