Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Peste 250 de muncitori au revenit pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului. Încă de la începutul săptămânii se continuă armarea, cofrarea și betonarea elementelor ce vor forma încăperile de sub cota 0.

„Ca lucrări se execută tot ce nu este întrerupt de către norme din cauza temperaturilor foarte scăzute. Se execută armări, se execută cofraje, iar zilele trecute am turnat și betoane cu măsuri speciale de protecție”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier

Se montează în această perioadă în special armătură flexibilă.

„Peste sala polivalentă de la subsolul nr. 1 se vor forma grinzile de la planșeul de la cota 0. Armătura rigidă de oțel s-a montat în proporție de sută la sută. Mai apoi sunt mici cantități de sudură pentru rigidizarea anumitor elemente ale acestor elemente rigide, iar armătura flexibilă care înconjoară această armătură se montează în continuare chiar și pe acest timp friguros”, a mai adăugat Ing. Dan Dumitrescu.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente