Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

În ultima perioadă, pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, s-au făcut eforturi pentru finalizarea unor etape de execuție și se lucrează în continuare la finalizarea fundației.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV Ing. Ionuț Sfichi, șef punct de lucru: „Ne pregătim să încheiem turnările pentru palca inferioară a radierului, iar din spate vom începe la placa superioară a acestui radier; între cele două plăci existând etapa de grinzi casetate pe înălțimea de 2.80 care s-au turnat în proporție de 50 la sută. La placa inferioară mai există două ploturi, unul care se va turna azi, iar celălalt miercuri, fiind ultimul plot și fază determinantă va fi o verificare specială cu Inspectoratul de Stat în construcții, cu dirigenția, cu beneficiarul”.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…