Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

În această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează la realizarea elementelor care vor forma subsolul 3 și subsolul 2 ale construcției. În perioada 6-13 august s-a continuat cu armarea, cofrarea și turnarea elementelor verticale de la subsolul 2 si cu turnarea planșeului care-l va acoperi.

„Concomitent cu barele de armare de la subsolul 2 s-a început introducerea elementelor rigide de confecție metalică care asigură o mai mare stabilitate și rigiditate acestor subsoluri. Dacă priviți per ansamblu șantierul, structura confecției metalice se vede deja, este distinctă, se montează undeva în zona de centru a elementelor verticale de la subsolul 2, iese în evidență. Se montează destul de dificil pentru că barele de armare permit montajul acestei confecții în condiții mai greoaie”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic cu execuția.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente