Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

În această perioadă pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează la realizarea elementelor care vor forma subsolurile 3 și 2 ale edificiului. În perioada 30 iulie – 3 august s-a continuat cu armarea, cofrarea și turnarea elementelor verticale de la subsolul 3 si cu turnarea planșeului care-l va acoperi.

„Suntem la cota -11,05; pregătim plotul nr.11, chiar acum se face verificarea de către dirigintele de șantier, cu comisie din partea dânsului, cu comisie din partea noastră, cu șefii formațiilor care contribuie la realizarea acestei plăci, efectiv partea de armare, partea de cofrare, podare de goluri, deci tot te ce incubă acest lucru”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Gabriel Năstase, responsabilul tehnic cu execuția.

Din cauza temperaturilor ridicate lucrările se desfășoară cu dificultate dar s-au luat toate măsurile necesare pentru protejarea muncitorilor și a lucrărilor executate.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente