Să avem o viețuire corectă în Hristos și pe toate să le facem cu înțelepciune, a îndemnat Episcopul Veniamin

În Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi, Episcopul Veniamin al Basarabiei de Sud a îndemnat la „o viețuire corectă în Hristos și pe toate să le facem cu înțelepciune”.

„Să ne rugăm Domnului Hristos ca să facem faptele credinței, să ne ajute ca să fim atenți cu cei din jurul nostru. Să nu ne punem nădejdea în bogății sau bunuri sau chiar în sănătatea noastră că într-o clipă putem pierde sănătatea și putem deveni oase goale, umbre sau morminte văruite”,  spus Preasfinţia Sa.

Episcopul Basarabiei de Sud a oficiat Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din Cahul, informează Mitropolia Basarabiei pe pagina de Facebook.

În predica sa, ierarhul a insistat ca în perioada următoare să devenim mai sensibili la necesităţile celor din jurul nostru pentru a le oferi ajutor.

La finalul slujbei, Episcopul i-a binecuvântat pe toți cei prezenți și le-a oferit iconițe, îndemnându-i, totodată, ca în perioada Postului Mare să se pregătească duhovnicește pentru Sfintele Taine ale Spovedaniei şi Împărtăşaniei.

Foto credit: Facebook / Mitropolia Basarabiei

Comentarii Facebook


Știri recente