S-a înființat Asociația Părinți pentru Ora de Religie – filiala Vaslui

Miercuri, 25 februarie, la Casa de cultură „C. Tănase” din municipiul Vaslui a avut loc ședința de constituire a filialei județene a Asociației „Părinți pentru Ora de Religie”, potrivit episcopiahusilor.ro

La eveniment au fost prezenți dl. Romeo Moșoiu, vicepreședinte APOR, pr. Cosmin Gubernat, consilier cultural al Episcopiei Hușilor, d-na Monica Mocanu, inspector pentru disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, precum și peste 100 de părinți interesați de statutul orei de Religie.

S-au discutat mai multe probleme, printre care statutul și scopul Asociației „Părinți pentru Ora de Religie”, statutul actual al orei de Religie în învățământul preuniversitar, decizia CCR și îndemnul de a se completa cererile pentru înscriere, probleme și sesizări din teritoriu cu privire la completarea cererilor de înscriere, alegerea președintelui, vicepreședinților, secretarului și cenzorului filialei APOR Vaslui.

Părinții prezenți au constituit APOR – filiala Vaslui, alegând ca președinte pe d-na Coman Monica- psiholog, vicepreședinți pe d-nele Corogeanu Maria- director de vânzări și Călin Andreea- sociolog, secretar pe d-na Nela Borș – grefier, și cenzor pe dl. Cristian Manole- economist. Dorința acestora este de a înființa filiale locale în toate orașele județului Vaslui, precum și în comune.

Toți părinții care au copii în învățământul preuniversitar și doresc ca aceștia să studieze în continuare Religia, sunt așteptați să devină membri ai acestei Asociații.

Comentarii Facebook


Știri recente