S-a încheiat cel mai mare proiect de voluntariat din Eparhia Caransebeșului: Tabăra din inima satului

Seria de 14 tabere în 14 comunităţi rurale din Caraş-Severin la care au participat 522 de copii și au fost mobilizați 80 de voluntari a ajuns la final.

Despre „Tabăra din Inima Satului”, Pr. Mihai Ciucur, coordonator principal, a spus la Radio Reşiţa, că „a fost cel mai mare proiect de voluntariat, cel mai mare proiect social şi educaţional din Caraş-Severin de anul acesta”.

„Obosită, încercănată, slăbită, fără voce…dar liniștită” s-a declarat Anita Radics, Președintele Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte.


Tabăra din Inima Satului a fost derulată de Episcopia Caransebeşului prin Departamentul de Tineret, cu sprijinul Casei Corpului Didactic, al ATOR Banatul de Munte şi al Centrului de Tineret Moniom.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei luni de zile și a fost organizat în 14 sate, în contextul Anului omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Ultima tabără a avut loc în perioada 29 august-2 septembrie la Berliște. Aflați mai multe detalii pe site-ul oficial al Eparhiei.

Foto credit: Episcopia Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente