S-a constituit filiala Buzău a Asociaţiei «Părinţi pentru Ora de Religie»

Vineri, 20 februarie 2015, s-a constituit filiala Buzău a Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie“ (APOR). Întâlnirea a avut loc la Sala Mare a Consiliului Judeţean, în prezenţa a sute de părinţi care doresc să se studieze în continuare Religia în şcoală.

Au participat Dl Romeo Moşoiu – vicepreşedinte al Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie“, precum şi Dl Doru Iamandei – membru fondator al asociaţiei, potrivit arhiepiscopiabzvn.ro.

În cadrul şedinţei, au fost aleşi membrii consiliului director: preşedinte – Dna Maria Ioniţă; vicepreşedinţi – Pr. Aurelian Damian, Dl Ionel Vlanghe şi Dna Mariana Radu; secretar – Dna Florina Popescu; cenzor – Dl Aurel Ene.

„Ştim cu toţii ce val de ambiguitate s-a creat în jurul acestei discipline, care face parte din trunchiul comun; ea este încă obligatorie şi sperăm să rămână aşa în curricula şcolară a elevilor. Sunt aici reprezentantul părinţilor. Se pare că de astăzi voi reprezenta cu onoare această asociaţie şi mulţumesc tuturor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Voi milita în continuare pentru dreptul copiilor mei şi ai celorlalţi cetăţeni din judeţul Buzău, de a avea acces la o educaţie completă, armonioasă, aşa încât, prin ora de Religie, să primească toate cunoştinţele care atestă identitatea noastră religioasă ca popor“, a precizat Dna Maria Ioniţă, preşedintele APOR – filiala Buzău.

Părinţii din judeţul Buzău care vor să se înscrie în APOR pot obţine mai multe detalii la numărul de telefon: 0754.016.575 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

Comentarii Facebook


Știri recente