Rugăciune și prietenie în seara dintre ani la Parohia Teșila I

În seara de Anul Nou, la Parohia Teșila I din localitatea prahoveană Valea Doftanei, Protoieria Câmpina, credincioșii au putut fi părtași unui moment cu totul deosebit din punct de vedere religios, dar și aniversar.

„La miezul nopții, cu toții am mulțumit Domnului pentru realizările avute în anul 2013 și am cerut binecuvântarea și ajutorul Său în noul an, 2014. După săvârșirea rugăciunii, ne-am bucurat de momentul prietenesc și de comuniune frățească printr-o agapă cu prăjituri și șampanie, iar la plecare, am aprins artificii-steluțe în fața sfântului locaș. Pentru o parohie de sat, această întâlnire în ajunul Noului An în cadrul spațiului eclezial constituie un mod de celebrare frumos și sănătos a creștinului care dorește să se roage și să păstreze comuniunea frățească la momentul aniversar dintre ani, a declarat părintele Răzvan-George Topală, coslujitor la Parohia Teșila I, Protoieria Câmpina.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…