Rugăciune și filantropie la Centrul Medical de la Pechea

Preoții din Pechea au organizat astăzi, la Centrul Medico-Social din localitatea gălățeană, o acțiune social-filantropică, informează TRINITAS TV.

Beneficiarii așezământului au participat la Sfânta Liturghie, dar și la Slujba Tainei Sfântului Maslu, primind la final ultimul număr al periodicului eparhial „Călăuza Ortodoxă”, dar și iconițe și pliante despre Taina Sfintei Spovedanii și Taina Sfintei Euharistii.

Totodată, în urma unei colecte organizată în 13 parohii din Protoieria Covurlui, toate persoanele asistate în cadrul centrului au primit câte o noptieră, valoarea obiectelor de mobilier ridicându-se la 3.800 lei.

În prezent, în curtea Centrului socio-medical din localitatea Pechea se ridică un lăcaș de închinare. În cadrul așezământului se fac periodic slujbe și rugăciuni, iar asistații sunt încurajati să participe alături de credincioșii parohiei și la slujbele din biserică.

Acțiunea se înscrie în proiectele desfășurate, în Postul Mare, în toate așezămintele și instutuțiile sociale ale Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Comentarii Facebook


Știri recente