Rugăciune și cateheză în Protoieria Mioveni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, în cadrul Sectorului Administrativ al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, Biroul de Cateheză și Activități cu tineretul din Protoieria Mioveni a inițiat, în Parohiile care au Hramul Adormirea Maicii Domnului activități de catehizare, informează eparhiaargesului.ro.

În Parohia Ciumești, părintele paroh Gâju Claudiu a ținut un cuvânt de învățătură cu tema Maica Domnului – rugătoare pentru noi creștinii, în care s-a evidențiat importanța Sfintei Fecioare pentru mântuirea întregului neam omenesc.

De asemenea, în Parohia Micești, părintele paroh Stan Robert a vorbit despre Praznicele închinate Fecioarei Maria în cursul anului bisericesc, sărbători încununate de Adormirea Maicii Domnului.

În cadrul activităților organizate pentru Preacinstirea Maicii Domnului se înscrie și momentul catehetic realizat în Parohia Dărmănești de părintele paroh Cârlănaru Nicolae, în care a reiterat nevoia de credință în Dumnezeu și Sfântă Maica Sa.

La final, toți creștinii au fost binecuvântați și au primit iconițe cu chipul Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente