Rugăciune pentru persoanele vârstnice din Bocșa, județul Caraș Severin

Membrii Centrului de Tineret „Sfântul Stelian” Bocșa Română au efectuat joi, 11 februarie 2016, o vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraşul Bocșa, județul Caraș Severin, a precizat Pr. Silviu Ferciug.

După rugăciunile de binecuvântare și sănătate săvârșite de preotul coordonator Silviu Ferciug, membrii Centrului de tineret, îndrumați de doamna profesoară Gianina Mură, au susținut un recital de poezii și cântece religioase intitulat „Rugăciune pentru bunici”.

La final, managerul Căminului pentru Persoane Vârstnice, doamna Anca Pascu, a invitat toți participanții la o sesiune de fotografii, iar tinerii au dăruit bunicilor primii ghiocei din acest an.

Au participat la această minunată „Rugăciune pentru bunici” și colaboratori ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Bocșa, precum și ai Centrului de Tineret „Sfântul Stelian” Bocșa Română, între care: pictorul Viorel Coțoiu, managerul bibliotecii bocșene – Gabriela Șerban, consilierul local și parohial Marian Bocșan, precum și voluntari și prieteni ai Parohiei „Sfântul Nicolae” din Bocșa Română.

Comentarii Facebook


Știri recente