Revista Pentru Viață

După Marșul pentru viață, eveniment organizat sâmbătă în 39 de orașe din țară, Asociația „Studenți pentru viață” organizează în continuare, sub genericul „Săptămâna pentru viață” mai multe manifestări care au ca scop protejarea copiilor încă din momentul concepției și a familiei, informează TRINITAS TV.

Asociația a lansat în acest context al doilea număr al Revistei „Pentru Viață”, dedicată adopției fiind distribuită gratuit. Publicația se bazează aproape exclusiv pe contribuția voluntarilor.

Pot fi citite mărturii ale unor copii adoptați și ale unor părinți care au adoptat, dar și informații despre legislația românească și cea străină în domeniu. În paginile revistei se găsesc adresele unor centre de consiliere pentru criza de sarcină, dar și sfaturi pentru adolescentele însărcinate. Pentru a demonstra că un copil adoptat nu este condamnat la insucces, Asociația „Studenți pentru viață” aduce aici câteva exemple de personalități contemporane și nu numai, care au fost adoptate, printre acestea numărându-se Nelson Mandela, fost președinte sudafrican, și Steve Jobs, unul dintre cele mai influente personaje din industria calculatoarelor și cea a divertismentului.

Articolele publicate în Revista „Pentru viață” pot fi citite și pe site-ul stiripentruviata.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente