Revista de spiritualitate ortodoxă „Calea spre Lumină” – premiul I la Festivalul internațional ANELISSE

Revista de spiritualitate ortodoxă „Calea spre Lumină”, editată de Colegiul Național „M. Sadoveanu” din Pașcani a obținut, după cum a declarat prof. de religie Dimitriu Sîrghie Vasilica, premiul I la Festivalul internațional – concurs de filme, fotografii și reviste școlare „ANELISSE”, care s-a desfășurat la Iași, în perioada 29 iunie-15 iulie 2014.

Evenimentul a fost organizat de Asociația cultural-științifică „Vasile Pogor” din Iași, în parteneriat cu Facultatea de Arte Vizuale și Design de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași și Facultatea de Limbi Moderne de la Universitatea de Stat din Moldova. La această activitate au fost înscrise: peste 200 reviste, peste 100 filme, aproape 1.000 de fotografii și peste 150 de ppt-uri. Toate lucrările au fost incluse într-un sistem de premiere pe domenii de activitate și categorii de vârstă.

„Revista „Calea spre Lumină” a intrat în concurs la secțiunea a II-a – Reviste școlare (nivel liceal). Printre criteriile de evaluare a revistelor participante s-au numărat preocuparea pentru transmiterea informațiilor adecvate vârstei elevilor, promovarea imaginii școlii și a comunității locale, promovarea valorilor cultural – artistice și morale în școală sau comunitate, precum și calitatea resurselor folosite în design și editare” a adăugat prof. Dimitriu Sîrghie Vasilica.

Comentarii Facebook


Știri recente