Revista Candela Nordului pe website-ul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

De curând, în rubrica CANDELA NORDULUI din meniul de pe prima pagină a website-ului Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord (www.episcopiascandinavia.se) au fost postate toate numerele revistei eparhiale „Candela Nordului”. Această revistă apare la inițiativa și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord. În paginile revistei, sunt prezentate toate activitățile duhovnicești ale ierarhului, preoților și credincioșilor români din ținuturile scandinave.

Fiind o revistă bilingvă, se dovedește un instrument accesibil tuturor care doresc să cunoască realitățile spirituale și misionare ale tinerei episcopii din partea de nord a Europei. Ținuta grafică și bogăția materialelor îl vor purta pe cititor într-un tărâm misionar, unde păstrarea identității de neam și credință sunt reperele majore ale vieții cotidiene.

Prin așezarea revistei în format electronic pe site-ul episcopiei, se lansează o invitație la descoperire, reflecție și năzuință duhovnicească tuturor celor care trăiesc în Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare.

Comentarii Facebook


Știri recente