Revedere la 25 de ani de la terminarea Facultății de Teologie din Sibiu. Sfânta Liturghie a fost oficiată de PS Iustin și PS Ilarion Făgărășanul

Preasfințitul Părinte Iustin a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu cu ocazia întâlnirii de 25 de ani de la terminarea Facultății de Teologie.

Din soborul slujitor a făcut parte Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La slujbă au fost prezenți foștii studenți ai Facultății de Teologie Andrei Șaguna din Sibiu.

În timpul Sfintei Liturghii a fost oficiată Slujba Parastasului pentru profesorii și cursanții trecuți la Domnul în acest sfert de secol, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La finalul slujbei a fost săvârșită o slujbă de Te-Deum pentru darurile revărsate asupra absolvenților în cei 25 de ani de la absolvire.

Momentul aniversar a continuat în Aula Mitropolit Ioan Mețianu unde a avut loc „strigărea” catalogului. Fiecare absolvent a răspuns „prezent” și a prezentat celor de față împlinirile în sfertul de secol care a trecut.

Comentarii Facebook


Știri recente