Revedere după 10 ani. IPS Laurențiu: Aici v-ați format și ați învățat ce înseamnă să-L slujești pe Dumnezeu

La Facultatea de Teologie Ortodoxă Sfântul Andrei Șaguna din Sibiu a avut loc joi, 1 iunie 2017, întâlnirea absolvenților din promoția 2003-2007, la 10 ani de la finalizarea cursurilor de licență.

Programul întâlnirii a debutat cu Sfânta Liturghie oficiată în capela facultății de Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La slujbă a fost prezent Mitropolitul Ardealului. Programul a continuat cu o slujbă de Te-Deum.

La final, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu a adresat un cuvânt de felicitare și binecuvântare celor prezenți, informează site-ul oficial al Mitropoliei.

Dragostea dumneavoastră față de această instituție nu este ceva nou, pentru că aici v-ați format, aici ați învățat ce înseamnă să-L iubești pe Dumnezeu și mai ales ce înseamnă să-L slujești pe Dumnezeu. Lucrarea pe care ați împlinit-o s-a desfășurat mai întâi în propria familie, apoi în familia extinsă, parohia, și toate în cadrul Bisericii, care este mama noastră, a tuturor, a spus ierarhul.

În ultima parte a întâlnirii, absolvenții au participat la un curs festiv, în prezența părintelui Nicolae Chifăr, Decanului Facultății de Teologie, a părintelui Aurel Pavel, prodecanul instituției, și a altor cadre didactice. Absolvenții promoției 2003-2007 au avut posibilitatea să își prezinte realizările din cei 10 ani, atât pe plan pastoral-misionar, cât și familial.

Comentarii Facebook


Știri recente