Revedere colegială la Tulcea

La Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Casian” din Tulcea a avut loc vineri 13 iunie a.c. întâlnirea colegială a promoției 2004, informează episcopiatulcii.ro

Cu acest prilej în capela Seminarului a fost săvârșită Sfânta Liturghie arhierească de către un sobor de preoți și diaconi avându-l în frunte pe Preasfințitul Visarion Episcopul Tulcii, precum și o rugăciune de mulțumire.

În cuvântul de învățătură rostit Preasfinția Sa a arătat importanța recunoștinței și a mulțumirii ca virtuți de frunte ce trebuie să împodobească sufletul unui adevărat creștin, dând apoi sfaturi folositoare absolvenților de acum zece ani.

În numele foștilor absolvenți P.C. pr. Ceplinschi Romeo a rostit un cuvânt de mulțumire oferind Preasfinției Sale în numele promoției o icoana a Sfintei Treimi.

Au fost prezenți actuali și foști profesori ai Seminarului dar și familiile absolvenților.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…